Furtună cu probleme în Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

O furtună puternică, ce s-a abătut timp de aproximativ 20 de minute asupra municipiului Piatra-Neamţ a provocat probleme.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit într-o misiune de îndepărtare a unui arbore căzut peste două  autoturisme în cartierul Mărăței, zona Asirom.

În urma furtunii, tot în cartierul Mărăței (zona Cireșica) mai multe crengi au căzut pe carosabil și trotuar iar un stâlp de iluminat public a fost îndoit.

Potrivit meteorologilor, județul Neamț se află sub Cod galben până la ora 18:00 (vezi articolul AICI), iar între orele 15:05 și 16:00, s-a emis un Cod portocaliu în Piatra-Neamț și alte 14 localități de averse care vor cumula local 30-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie.

Până la ora 17:00, Borlești, Zănești, Podoleni, Rediu, Români, Cândești, Bahna, Costișa, Moldoveni; rămân sub avertizarea Cod portocaliu.

Articolul precedentAccident rutier în Piatra Șoimului. Două femei au ajuns la spital
Articolul următorAccident cu victime în care au fost implicate un autocar, un buldoexcavator și un autoturism (FOTO)