„Avem un meci pe care trebuie să-l câştigăm contra unui adversar destul de închegat, care s-a schimbat faţă de sezonul trecut. Au mai adus jucători de la Leţcani, echipă cu care trebuia să jucăm noi barajul de promovare în Liga 3 în iunie.

Trebuie să jucăm bine, cum am făcut-o la Miroslava, şi să ne apropiem victoria. Sper să facem şi un joc bun, plăcut ochiului. Echipa este mobilizată, ca înaintea fiecărui joc de până acum. Ne-am pregătit bine de fiecare dată, numai că am avut neşansă în cele trei meciuri pe care le-am pierdut cu 1-0. Cred că puteam şi meritam mai mult în toate jocurile. Sper să creştem ca joc şi, spre deosebire de meciul de la Miroslava, să concretizăm ocaziile şi să băgăm mingea în poartă“, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul.

CSM Ceahlăul Piatra Neamţ se află în faţa celui de al treilea meci pe propriul teren în actuala stagiune a Ligii 3, Seria 1. Nou-promovata înfruntă  echipa CSM Paşcani sâmbătă, 22 septembrie 2018, de la ora 17:00, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamţ. Intrarea va fi liberă, iar accesul în tribune se va face începând cu ora 16:15.

După patru meciuri jucate, CSM Ceahlăul se află pe locul 13 în clasament cu o victorie și trei înfrângeri.

 

 

Articolul precedentDeșeurile electrice și electrocasnice aduc premii pentru romașcani
Articolul următorTransportată cu un elicopter SMURD la un spital din Iași (FOTO-VIDEO)