CSM Ceahlăul a încheiat sâmbătă, 2 februarie 2019, a treia săptămână de antrenamente cu un joc în compania echipei de juniori U19 a clubului Sporting Juniorul Vaslui, scor final 2-1. Au marcat  Liviu Antim din penalty și Răzvan Hodorogea pentru galben negri, iar pentru oaspeți a înscris Cracea.

”Pregătirea a decurs până acum destul de bine, dar a trebuit să facem față și problemelor cu zăpada. Ne-am chinuit cu terenul pentru a-l curăța și abia miercuri am avut gazonul bun pentru jocul cu Ozana. Cât despre jocurile din această săptămână, pot spune că au fost bune pentru momentul actual al perioadei de pregătire. Este o perioadă în care nu contează rezultatele și vrem să vedem toți jucătorii la lucru. Le dăm astfel șanse tuturor și în funcție de randamentul lor în antrenamente și jocuri încercăm să formăm echipa cu care vom aborda meciul din prima etapă a returului.

De acum înainte vom avea de două săptămâni cu un număr mai mare de antrenamente. Vom profita de vacanța elevilor, mai ales că mai bine de jumătate din echipa noastră este formată din liceeni. Săptămâna viitoare vor fi patru zile cu câte două antrenamente pe zi, plus alte două zile în care vom juca două meciuri amicale. Va fi o săptămână grea. Va urma o altă săptămână cu antrenamente tari din punct de vedere fizic și două jocuri amicale, iar mai apoi începem pregătirea specifică de joc. Sperăm că nu vor fi probleme de sănătate și vom aborda începutul de campionat cu bine”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentDubla amicală România-Italia la futsal, primul test pentru calificarea la Cupa Mondială
Articolul următor70 de locuri de muncă pentru confecționeri articole textile în Roman. Vezi lista completă publicată de AJOFM Neamț