Galben negrii joacă sâmbătă, 11 mai 2019, de la ora 18:00, partida cu ACS Foresta Suceava. Duelul face parte din programul etapei cu numărul 28 a Ligii 3, Seria I și se va disputa pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț.

”Moralul echipei noastre este unul bun înaintea jocului, mai ales că la mijlocul săptămânii în curs băieții au câștigat meritat un punct în fieful celor de la CSM Focșani, trupă aflată într-o formă foarte bună în această primăvară. Galben-negrii vor beneficia și de serviciile mijlocașului Cristian Copoț-Barb, ce va reveni după suspendare, dar ar putea să conteze și pe fundașul Marius Rusu, care s-a pregătit normal în ultima săptămână. De asemenea, o serie de juniori ar putea completa lotul nostru, având în vedere că întrecerile rezervate acestei categorii de vârstă s-au terminat pentru echipele noastre de Juniori A și B”, declară oficialii clubului.

Brigada de arbitri ce va oficia la acest meci vine din județul Brăila. La centru va fi Tudorel Pîrlog, iar la cele două linii se vor afla Răzvan Negoiță și Dragoș Mocanu. Observatorul de joc vine de la Bacău, în persoana lui Gabriel Ion Pop, în timp ce observator de arbitri va fi ieșeanca Petronela Anițoaie.

Articolul precedentUn parc pentru copii cum rar găsești în Neamț (FOTO)
Articolul următorIntervenție dificilă pentru scoaterea unei bovine dintr-o fântână