Doi bărbaţi, de 41 respectiv 49 de ani, acuzaţi că ar fi buzunărit un cetaţean în Piaţa Centrală din Piatra Neamţ, au fost reţinuţi de poliţişti.

La data de 16 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut doi bărbaţi de 41 şi 49 de ani, ambii din Piatra Neamţ, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Totul a avut loc la data de 13 decembrie 2018, când poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 de ani, din Dumbrava Roşie,  despre faptul că în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Piatra Neamţ a fost abordat de doi necunoscuţi care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 de lei.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, aceștia au mai fost condamnaţi anterior pentru comiterea aceluiaşi gen de fapte, respectiv furt din buzunare.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că la data comiterii faptei, cei doi erau cercetaţi într-un alt dosar penal, sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt din buzunare, aflându-se sub control judiciar.

Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi de poliţişti Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPeste 1 000 de cazuri de infecții respiratorii acute, peste 400 de pneumonii, într-o singură săptămână, în Neamț
Articolul următorLa închisoare pentru că a condus fără permis și a refuzat să fie testat pentru alcool