În această seară se va aprinde iluminatul ornamental în parcul din fața Primăriei Roman, este anunțul făcut de primarul municipiului, Lucian Micu pe o pagină de socializare.

”Am finalizat lucrările de instalare a ornamentelor din parcul din fața Primăriei mai devreme decât estimasem, astfel încât mi-am propus să nu mai amânăm surpriza și să aprindem luminile încă din această seară. Fiecare dintre noi merită să se bucure un timp cât mai lung de feeria sărbătorilor de iarnă. Așa cum ați văzut, încercăm, de la an la an, să mai adăugăm un element de noutate. Poate nu reușim să facem ca orașul să arate ca-n marile metropole, dar am bucuria că, de la an la an, extindem acest iluminat ornamental în toate cartierele, pentru a ne bucura de spiritul Crăciunului și în locuințe, dar și când străbatem Romanul. Sunt sigur că mulți dintre dumneavoastră veți aprecia iluminatul ornamental”, este mesajul postat de Lucian Micu.

Iluminatul ornamental pe E85 și străzile adiacente a fost pornit pe 30 noiembrie.

De asemenea, Lucian Micu reamintește romașcanilor de noul concurs online.

”Nu uitați că, la fel cum am făcut anul trecut, îi răsplătim și pe cei care se bucură de frumusețea sărbătorilor de iarnă, iar pe grupul ”Spiritul Crăciunului, la Roman” – puteți trimite imagini cu modul în care v-ați împodobit locuința, balconul, casa, curtea, casa scării, vitrina sau locul de muncă. Sărbătorile de iarnă sunt făcute pentru a ne aduce mai aproape unii de alții!”, declară primarul.

 

Articolul precedent48 de elevi moldoveni au aflat care sunt drepturile și obligațiile lor pe piața muncii
Articolul următorIncendiu la o casă din Urecheni. Proprietarul, la spital