Poliţiştii au identificat şi reţinut doi bărbaţi, ambii din Târgu-Neamţ, cunoscuţi cu antecedente penale, care ar fi provocat scandal la un bar din oraș.

La data de 22 octombrie, aceştia au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniștii publice şi a infracţiunii de distrugere.

Conform IPJ Neamț, în seara de 21 octombrie,  poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ, au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui local  din Târgu-Neamţ a avut loc un scandal. Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că doi bărbaţi, de 36 de ani fiecare, ar fi provocat scandal tulburând ordinea şi liniştea publică, distrugând şi o uşă de acces, după care au părăsit localul respectiv.

Poliţiştii au demarat o anchetă‚ sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniștii publice şi a infracţiunii de distrugere.

Astăzi, cei doi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articolul precedentAccident rutier la Poiana Teiului. Un bărbat a ajuns la spital (FOTO)
Articolul următorNoile tarife de călătorie pentru transportul public, de la 1 noiembrie