Incendiu la o locuință din comuna Alexandru cel Bun. Un bărbat ar fi încercat să-și dea foc (FOTO-VIDEO)

Un incendiu cu victimă a avut loc vineri, în jurul orei 13:20, la o locuință particulară în comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrița.

La locul evenimentului s-au deplasat 4 echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD.

Sosiți la fața locului, pompierii au constat că flăcările cuprinseseră o construcție de aproximativ 30 metri pătrați, în interior fiind și o butelie de aragaz, care a fost evacuată de pompieri la timp.

Echipajul de paramedici SMURD au preluat un bărbat, conștient, pe care l-au transportat la spital.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „acțiunea unor persoane iresponsabile (posibil autoincendiere)”, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Neamț.

Conform unor surse, bărbatul (în vârstă de aproximativ 40-45 de ani) a fost găsit în stare de ebrietate, pe scările locuinței.

Indiciile ar fi că bărbatul ar fi încercat să-și dea foc, butelia fiind găsită deschisă. Martorii susțin că bărbatul s-ar fi aciuat în locuința respectivă după ce proprietarii ar fi murit în urmă cu mai mulți ani.

Articolul precedentJudețul Neamț, sub Cod galben de furtuni și inundații
Articolul următorZâmbetele copiilor, mulțumirea organizatorilor proiectului desfășurat la Punctul de lectură și împrumut Speranța