Incendiu pe dealul Pietricica din Piatra-Neamț (FOTO-VIDEO)

ACTUALIZARE: Pompierii nemțeni au stabilit cauza incendiului de pe dealul Pietricica din Piatra-Neamț. Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost fumatul în locuri nepermise .

ACTUALIZARE: Au ars aproximativ 10 hectare de vegetație uscată, existând pericolul propagării și la locuințele construite in zonă cimitirului Pietricica

Un incediu de vegetație uscată a izbucnit astăzi, în jurul orei 14:40, pe dealul Pietricica (zona cimitirului) din municipiul Piatra-Neamț.

Incendiul nu este localizat și se propagă cu repeziciune din cauza vântului puternic. – ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri cu patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. Au venit și pompieri aflați în timpul liber. Serviciul Voluntar de la Piatra-Neamț intervine cu mai multe persoane din cadrul societății Publiserv.

La această oră (15:45) nu se poate stabili cauza incendiului deoarece încă se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor.

A existat riscul propagării incendiului și la locuințele de pe Pietricica. Colegii mei au acționat punctual pentru a proteja bunurile cetățenilor. – a declarat Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț

Articolul precedentA murit după ce a căzut din picioare și s-a lovit la cap
Articolul următorCinematograful Dacia, din Piatra-Neamț, se va numi „CINEMA, MON AMOUR”