O femeie a ajuns la spital, cu atac de penică, după ce un incendiu pus intenționat i-a cuprins un depozit de furaje din gospodărie.

Totul a avut loc luni, când în jurul orei 22:00 pompierii nemțeni au fost anunțați despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în satul Băhnișoara, comuna Bahna.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijinite și de doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni cu autospeciala de stingere din dotare, care au stins incendiul.î

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: construcția din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, cca. 5 tone de lucernă și 2 metri liniari gard din lemn.

Proprietara a suferit un atac de panică, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentUrmărit internațional, depistat într-o parcare din Piatra-Neamț
Articolul următorRegulamentul privind normele de gospodărire, întreţinere, curăţenie şi estetică în Roman. Vezi noile amenzi