Un bărbat de 37 de ani, din Girov, condamnat la închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furturi din autovehicule, a fost prins de polițiștii nemțeni și încarcerat la Penitenciarul Bacău

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 23 februarie, poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat şi reţinut un bărbat de 37 de ani, din Girov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta se sustrăgea de la executarea pedepsei, după ce în cursul anului 2018 a fost condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la 1 an şi 9 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracţiunii de furturi din auto.

Conform anchetatorilor, în noaptea de 11-12.10.2016, bărbatul s-a deplasat în parcarea unui bloc situat pe Aleea Aurorei, din municipiul Piatra Neamţ şi a spart geamul unui autoturism aparţinând unei persoane vătămate, de unde a sustras bunuri.

Ulterior, acesta a spart geamul triunghiular de la portiera spate (fără a reuşi să pătrundă în interior) a unui alt autoturism, aparţinând unei societăţi comerciale.

Poliţiştii l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTransferul organizației de femei din Târgu Neamț de la PNL la ALDE, dezmințit de liberali
Articolul următorProtest în Piatra-Neamț faţă de ordonanţa care modifică legile justiţiei (FOTO/VIDEO)