CSM Ceahlăul a început parcursul în returul Ligii 3, Seria I, ediția 2018-2019 cu un insucces pe terenul celor de la Metalul Buzău. Meciul a fost unul influențat de starea terenului de joc, unul sintetic, dar pe care mingea sărea ciudat și țopăia la o simplă pasă cu latul de câțiva metri.

”Jocul a avut astfel, mai ales în prima repriză, un ritm scăzut în care gazdele au reușit să joace mereu cu mingi lungi și să se bazeze pe faze fixe. Dintr-un astfel de moment a ieșit și golul 1-0, marcat de Nedelcu, înaltul fundaș central buzoian câștigând un duel aerian în careul nostru la o lovitură liberă.

Partea secundă a fost începută de oaspeți mult mai bine. Cu dorință de a egala, CSM Ceahlăul a evoluat mai exact în ofensivă, a început să paseze eficient și să dejoace defensiva adversă. CSM Ceahlăul a controlat  disputa printr-un plus de viteză în tot ceea ce a făcut pe teren, iar egalarea a venit în minutul 59. Balonul a ajuns la Țapu în careul advers și, cu adversar în spate, a întors pentru Pîntea, aflat la marginea suprafețe de pedeapsă. Decarul Ceahlăul a expediat un șut splendid, mingea oprindu-se în vinclul porții lui Toader (1-1, min.59), lăsat fără reacție. Copoț-Barb a șutat și el de la distanță, dar pe mijlocul porții și fără prea mare forță, iar cu 15 minute înainte de finalul jocului, Metalul a făcut 2-1, I.Radu înscriind din interiorul careului pietrean„, informează oficialii clublui.

 

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedent149 de locuri de muncă NOI în Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț
Articolul următorNou protest față de OUG 7 (FOTO)