În această dimineață, în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați despre faptul că un bărbat amenință că se aruncă de pe o punte din afara municipiului (în localitatea Cotu Vameș, comuna Horia)

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au identificat pe o punte ce traversează râul Moldova un bărbat de 42 de ani, din Horia, care amenința că se va arunca, fiind nemulțumit că nu-și găsește loc de muncă.

La scurt timp, în urma discuțiilor purtate cu polițiștii, bărbatul a fost convins să coboare la sol, ulterior fiind condus și internat la Spitalul Municipal Roman. – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Precizăm că la fața locului au ajuns și pompierii nemțeni: un ofițer și cinci subofițeri cu o autospecială de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Roman.

Conform unor surse, bărbatul se afla sub influența alcoolului, este de etnie romă, posibil cu un treut infracțional și a mai recurs la acest gest în trecut.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentȘi-au găsit spânzurați frații
Articolul următorArestat după ce și-a violat fiica