Societatea județeană de transport Troleibuzul a scos astăzi dimineață autobuzele noi la stradă, după ce, ieri, deputatul USR Iulian Bulai a făcut o plângere penală împotriva companiei pentru că a folosit o parte dintre acestea pentru deplasarea unor angajați la mitingul PSD de la Iași. Presiunea publică exercitată asupra companiei ca urmare a deciziei conducerii Troleibuzul SA de a folosi resursele societății în scop politic a făcut ca pietrenii să beneficieze de confortul autobuzelor noi.

„Autobuzele noi din Piatra Neamț au ajuns pentru prima dată în oraș, după ce ieri anunțam plângerea penală și faptul că autobuzele noi nu sunt folosite de pietreni, ci doar de către nomenclatura PSD. A intrat frica în conducerea societății SC Troleibuzul SA, aparținând Consiliului Județean, condus de către pionul lui Dragnea, Ionel Arsene. Pietrenii merită dreptate, confort și demnitate. Le cer pietrenilor să aibă curaj în a-mi sesiza abuzurile instituțiilor controlate de PSD sau alte partide și îi mulțumesc vicepreședintelui USR Piatra Neamț, Florin Zaharia, pentru implicarea sa în verificarea informațiilor care ne-au fost transmise în acest caz”, a precizat deputatul USR Iulian Bulai.

Folosirea resurselor publice în interes de partid de către Troleibuzul pentru mitingul PSD de la Iași este doar unul dintre cazurile petrecute în județul Neamț. Dacă informațiile obținute de USR Neamț pentru alte cazuri se confirmă, vor fi făcute publice, se arată într-un comunicat semnat USR Neamț.

Articolul precedentMașină răsturnată în albia unui râu. Șoferul a ajuns la spital (FOTO)
Articolul următorFloricică de la Munte a cântat la mitingul PSD de la Iași pentru suma de 4 500 de lei