Echipele de Juniori A și B ale CSM Ceahlăul Piatra Neamț au avut parte de rezultate favorabile la finalul săptămânii trecute. Ambele trupe au jucat în deplasare, juniorii mari la Sport Team București, iar juniorii mici la FC Voluntari. Ambele jocuri au contat pentru etapa 11 în Liga Eligelor U19 și, respectiv, Liga Elitelor U17.

Juniori A

CSM Ceahlăul U19  a reușit victoria în meciul cu Spot Team București și și-a luat astfel revanșa după insuccesul din tur, când rivalii au triumfat la Piatra Neamț, scor 1-0. Acum, puștii conduși de pe margine de Codruț Domșa au învins cu scorul 2-1. Golurile galben-negrilor au fost ”semnate” de Olteanu (VIDEO) și Monoranu. Aceasta este prima victorie a echipei noastre în deplasare în actualul sezon al Ligii Elitelor U19.

Duminică, 24.03.2019, de la ora 12:00, CSM Ceahlăul înfruntă pe CSA Steaua București în etapa 12 a Ligii Elitelor U19, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț.

CSM Ceahlăul U19 în meciul cu Sport Team: Florea – Iorga, Iacoboaiei, Coteț, Lupașcu, Curpăn, Dominte, Hodorogea, olteanu, Gabor, Monoranu. Au mai intrat: Hurdubei, Măriuță, Burghelea.

Juniori B

CSM Ceahlăul  U17 a înregistrat la Voluntari prima remiză a campionatului, după șase victorii și patru înfrângeri până acum. Scorul duelului din fieful ilfovenilor a fost 0-0, astfel că pietrenii se mențin pe locul 4 în clasament. Antrenorul Valentin Avădanei nu a putut conta pe serviciile lui Alex Rusu în acest duel, fundașul fiind lăsat acasă din cauza unor probleme medicale.

Duminică, 24.03.2019, de la ora 10:00, CSM Ceahlăul înfruntă echipa similară a celor de la Rapid București în etapa 12 a Ligii Elitelor U17, pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț.

CSM Ceahlăul în meciul cu FC Voluntari: Mitrea – Ștefănescu, Moroșanu, Ghenici, Crap, Matei, Gheorghiță, Istrati, Cojoc, Rotundu, Spătaru. Au mai jucat: Catău, Pitaru, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentPoliția Locală din Piatra-Neamț a aplicat într-o săptămână amenzi de peste 20.000 de lei
Articolul următor687 de elevi au absentat la prima probă a sesiunii de simulare a bacalaureatului 2019