Echipele de Juniori A și Juniori B ale CSM Ceahlăul continuă pregătirea în vederea unei participări cât mai consistente atât în returul Ligii Elitelor, la ambele categorii, cât și în Cupa României, acolo unde cei de la ”B” sunt calificați în faza sferturilor de finală. Următorii adversari, echipele de juniori  de la CS Aerostar Bacău, sâmbătă, 16.02.2019. 

Juniorii U19 vor începe jocul de la ora 14:00, iar juniorii U17 vor intra în meci de la ora 15:45. Ambele dispute vor avea loc pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț, informează oficialii cubului.

CSM Ceahlăul U19 a jucat ultimul meci amical, de fapt 60 de minute, în ziua de sămbătă, 09.02.2019, pe propriul teren cu o formație de seniori a celor de la Ozana Târgu Neamț. Scorul final al disputei a fost 0-0.
CSM Ceahlăul U17 a avut parte de 60 de minute, de asemenea, cu seniori de la Ozana Târgu Neamț. Scorul reprizei a fost 0-5.

”Jocurile de până acum ne-au fost utile, numai că este timpul să jucăm și ceva meciuri contra unor adversari de vârsta jucătorilor noștri de la cele două categorii. Plus că ambele echipe au nevoie de acum de jocuri de câte 90 de minute fiecare. Dacă pentru Juniorii A a întâlni un adversar mai experimentat este un lucru util, pentru cei mai mici a înfrunta numai adversari seniori nu le vine chiar bine. De exemplu, cu Ozana, am terminat meciul având jucători de 14 și 15 ani în teren, care au intrat bine, care au avut voință, dar care în final au pierdut la un scor care nu le face bine la moral. Concluzia este că ne dorim să avem meciuri și pentru ei utile, în care să se compare cu jucători de vârsta lor pentru că se apropie campionatul”, a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori A și B.

SURSĂFOTO: CSM Ceahlăul
Articolul precedentSenator de Neamț solicită Ministrului Sănătății demararea unei anchete la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț
Articolul următor„Stop bullying/ opriți agresarea elevilor“, campanie de conștientizare a fenomenului