Echipele de Juniori A şi Juniori B ai clubului Ceahlăul Piatra-Neamț au duminică, 24 martie 2019, jocuri în Liga Elitelor U19 şi, respectiv, Liga Elitelor U17. Adversarele echipelor sunt reprezentantele unor cluburi cu renume în fotbalul românesc: Steaua Bucureti şi Rapid Bucureşti.

„Rezultatele echipelor noastre de la finele săptămânii trecute s-au transformat într-un plus de încredere, într-o stare psihică mai bună în cursul săptămânii actuale. Punctele luate în deplasare îi face pe aceşti copii să își dorească mai mult de la partidele cu Rapid şi Steaua. Ne aşteaptă două meciuri dificile, dar au ambiţie şi vor noi victorii”, a declarat Valentin Avădanei, antrenor juniori A și B CSM Ceahlăul Piatra-Neamț

Liga Elitelor U17

Primii vor intra în luptă componenţii echipei de juniori B a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, de la ora 10:00, contra celor de la Rapid Bucureşti. Va fi o confruntare între două colege de clasament. Galben-negrii sunt pe locul 4, cu 19 puncte, iar rapidiştii pe locul 3, cu 22 de puncte. În meciul tur, la Bucureşti, CSM Ceahlăul a fost învinsă cu 3-1. Juniorii de la CSM Ceahlăul vor astfel să îşi ia revanşa pentru meciul pierdut în tur, dar şi să înregistree primul succes în 2019, după egalul de sâmbăta trecută de la Voluntari (0-0).

Liga Elitelor U19

De la ora 12:00, juniorii mari vor da piept cu CSA Steaua Bucureşti. Obiectivul este victoria, una care să confirme succesul din runda precedentă, când CSM Ceahlăul a trecut de Sport Team Bucureşti, în deplasare, cu scorul de 2-1.

Ambele partide de juniori amintite mai sus vor avea loc pe terenul cu gazon sintetic de la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, informează oficialii clubului.

 

Articolul precedentFlavius Dumbrăvean (CSM Ceahlăul Piatra-Neamț): „Suntem motivaţi şi cu siguranţă vom câştiga”
Articolul următorÎn Neamț se caută 15 croitori, 30 de dulgheri, 30 de sudori, 30 de zidari. Vezi lista completă a locurilor de muncă NOI