Reunirea loturilor de juniori și seniori ai CSM Ceahlăul va avea loc pe 15 iulie 2019, la Stadionul Ceahlăul din Piatra-Neamț. Arena de la poalele Pietricicăi va fi cea pe care se va efectua pregătirea de vară, nefiind la acest moment anunțat încă un cantonament.

”Important este că avem condiții bune de pregătire la Piatra Neamț și că ne putem desfășura bine activitatea. Putem face și pregătirea fizică bine și putem să lucrăm din toate punctele de vedere pentru a continua creșterea acestei echipe din punct de vedere fotbalistic. Am încredere că la momentul reunirii jucătorii îmi vor arăta că au respectat programul primit la finele sezonului precedent”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor principal CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț pune în prezent la punct detalii legate de noul sezon competițional. Sunt discuții pentru îmbunătățirea situației clubului nostru în toate compartimentele, începând de la cel de conducere până la lot și echipă tehnică, pentru că este nevoie de un antrenor secund așa cum a precizat ”principalul” Gabriel Rădulescu, dar și antrenori la copii și juniori.

Există șansa ca pe 31 iulie 2019 să se joace primul meci oficial al sezonului competițional 2019-2020, asta deoarece aceea este data stabilită de către Federația Română de Fotbal pentru debutul Cupei României și este posibil să intrăm în competiție încă de atunci. Plus că până la primul joc în campionat se va disputa și turul II al cupei, pe 14 august 2019.

”Vom vedea dacă intrăm în Cupa României încă din turul I. Cum însă știm că programul primei faze a cupei va fi anunțat din timp de către FRF, ne vom întocmi și noi un program bun de jocuri de pregătire. Îmi doresc un număr de șase-șapte jocuri amicale”, a mai afirmat Gabriel Rădulescu.

CSM Ceahlăul va juca primul meci în campionat în data de 24 august. Federația Română de Fotbal va anunța componența celor cinci serii ale Ligii 3, fiecare cu câte 16 echipe în componență. Ca și în sezonul 2018-2019, prima echipă din clasament va promova în Liga 2, iar în Liga 4 vor retrograda ocupantele locurilor 13-16 și o echipă clasată pe locul 12.

Antrenorul Valentin Avădanei a anunțat că reunirea loturilor echipelor de Juniori A și Juniori B va fi tot pe 15 iulie 2019 la Stadionul Ceahlăul din Piatra Neamț. Ca și în cazul seniorilor, se așteaptă și în acest caz informarea venită de la FRF pentru modul în care se vor desfășura competițiile la acest nivel în 2019-2020. Asta pentru a se ști când încep jocurile din faza preliminară a Ligii Elitelor, întrecere în care CSM Ceahlăul a avut în sezonul precedent două echipe, una la ”A” și una la ”B”. Așa cum se știe, CSM Ceahlăul a fost unicul club din Moldova cu o astfel de realizare.

Articolul precedentO femeie care muncea cu ziua a murit electrocutată
Articolul următorPortofel plin cu bani și acte, înapoiat proprietarului