Un tânăr de 29 de ani din Roman va merge la închisoare pentru  că a cumpărat bunuri deși știa că sunt furate. Mai mult decât atât, o parte dintre ele le-a revândut.

La data de 12 aprilie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un tânăr, de 29 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an, 5 luni şi 10 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

În fapt, în noaptea de 2/3 noiembrie 2011, tânărul a cumpărat mai multe bunuri sustrase dintr-o societate din Roman, a căror provenienţă o cunoştea şi pe care le-a depozitat în locuinţa sa. Ulterior, acesta a vândut o parte dintre bunurile provenite din furtul comis în noaptea respectivă. Totodată, la domiciliul său, poliţiştii au descoperit alte obiecte sustrase, care au fost ridicate şi restituite persoanei vătămate.

Poliţiştii l-au condus şi depus la Penitenciarul Bacău în vederea încarcerării.

Articolul precedentPieton accidentat mortal la Petricani
Articolul următorAtenție, luni 15 aprilie ApaServ va sista furnizarea apei potabile în mai multe localități și în municipiul Piatra-Neamț