Laura Pal a reușit performanța de a lua medalie de bronz la Campionatul Național de Canotaj, proba individuală de fond, care a avut loc la Timișoara, pe râul Bega, la finele săptămânii precedente.

Sportiva de la CS Ceahlăul a terminat cursa de șase kilometri în 29 de minute, 58 secunde și 48 sutimi. În afara acestei medalii, pietreanca și-a mai trecut în palmares o medalie de argint, în cursa junioarelor (fond, individual). Această cursă a fost terminată de canotoarea noastră în 28 de minute, 3 secunde și cinci sutimi, adică un rezultat mai slab cu 9 secunde decât al campioanei Patricia Cireș (CS Unirea Iași).

„Rezultatele Laurei Pal sunt normale. Are ambiția de a fi tot mai bună și asta mă bucură. Acum este pregătită psihic de a face o digură frumoasă și la europenele de juniori din Germania, care sunt programate pe 17 și 18 mai. Gândul său este la medalie, chiar la cea mai strălucitoare“, a declarat Valentin Gavril, antrenor canotaj și director CS Ceahlăul.

O altă canotoare de la CS Ceahlăul care a concurat la Timișoara a fost Andreea Vlădoiu, aceasta fiind pe 6 atât la junioare, cât și la tineret.

Articolul precedentJudețul Neamț sub Cod galben de inundații
Articolul următorÎncepe campania electorală pentru alegerile europarlamentare