Liberalii din Piatra-Neamț au împodobit bradul în casele celor încercați de soartă (VIDEO)

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă pentru toți bucuria Nașterii Domnului,  o bucurie din care luminează continuu dorința de a face fapte bune. A devenit deja o tradiție ca echipa liberalilor din Piatra-Neamț să meargă în preajma sărbătorilor de iarnă și să împodobească bradul în casele în care fără acest ajutor luminițele Crăciunului nu s-ar fi aprins.

”La fel ca în fiecare an, în preajma Crăciunului echipa PNL Piatra-Neamț s-a străduit să facă ,,mai cald” în casele în care a simțit că este ,,frig”. Bucuria sărbătorilor de iarnă trebuie să fie prezentă în fiecare casă! Crăciun fericit !”, a transmis primarul Dragoș Chitic.

Însoțiți de colindătorii din Taraful Daniel Iorgu, liberalii i-au arătat lui Moș Crăciun drumul și așa acesta a reușit să ajungă și să aducă bucurie și în casele unor familii unde bogăția Crăciunului părea un vis. 

”Și în acest an, echipa PNL Piatra-Neamț a continuat tradiția de merge cu cadouri și de a face bradul împreună cu câteva familii care nu sperau că sărbătorile vor ajunge și în casele lor. Am cunoscut oameni frumoși, calzi și sensibili, am ascultat împreună colinde și ne-am bucurat că am reușit să aducem un zâmbet și o speranță pe chipul copiilor și al părinților”, a fost mesajul consilierului local PNL, Romel Bîrjoveanu.

Articolul precedentPoliţist local în uniformă, prins beat la volanul mașinii de serviciu
Articolul următor610 polițiști fi la datorie de Crăciun