Preşedintele Partidului PRO România, fostul premier Victor Ponta, se va afla marți, 22 ianuarie 2019, într-o vizită în județul Neamț. Acesta va fi însoțit de Daniel Constantin, prim-vice președinte PRO România, de deputatul, Ion Mocioalcă, secretar general al partidului Pro România  și Constantin Iacov,  secretar executiv PRO România.

Din delegația care îl însoțește pe fostul premier face parte și senatorul de Dâmbovița,  Adrian Țuțuianu care astăzi într-o conferință de presă a declarat că va construi ”o alternativă la PSD”, și a lansat totodată atacuri la adresa liderului social democraților, Liviu Dragnea, notează realitateadedambovita.net.

Vizita de mâine este o etapă din cadrul unui „tur de forţă” pe care conducerea PRO România o face în mai multe judeţe atât pentru lansarea proiectului politic cât și pentru pregătirea alegerilor europarlamentare.

Pe lângă întâlnirea cu membrii și simpatizanții partidului, conducerea PRO România va susține o conferință de presă începând cu ora 13:15.

Începând cu luna noiembrie 2018, filiala Neamț a Partidului Pro România îl are coordonator pe Liviu Harbuz.

Articolul precedentTânăr de 17 ani, dispărut, căutat de polițiști
Articolul următorPaza bună trece primejdia rea: reduceţi riscul de incendiu! Recomandările pompierilor pentru prevenirea incendiilor