Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Județean din data de 30 ianuarie, consilierii județeni vor lua act de încetarea mandatului liberalului Lucian Pelepco. Conform proiectului de hotărâre, demisia consilierului a fost înregistrată din data de 3 ianuarie.

”Mi-am dat demisia din funcția de consilier județean din cauza schimbării parcursului meu profesional. Din septembrie sunt directorul unui centru comercial din Roman, calitate care este incompatibilă cu funcția de consilier județean sub aspectul timpului pe care trebuie să îl aloc activității din CJ. Când mă implic într-un proiect îmi place să mă dedic cu măsură întreagă, nu îmi plac lucrurile făcute cu jumătate de măsură și atunci am ales să rămân doar în activitatea privată. Rămân însă alături de colegii din PNL și fidel principiilor liberale”, a declarat Lucian Pelepco.

Pe lista de supleanți urmează  Ana Chele, Lăcrămioara Azoiței și Daniel Vasiliu.

”Decizia referitoare la cine îl va înlocui pe Lucian Pelepco o vom lua în următoarea ședință de Birou Politic Județean care va avea loc în perioada imediat următoare”, a declarat Florin Hopșa, liderul de grup al consilierilor județeni PNL.

 

Articolul precedentDouă meciuri de futsal România-Italia, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț
Articolul următorApă cu presiune redusă în Piatra-Neamț și comuna Alexa­ndru cel Bun