Prin apel la 112, la ora 03:15, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-un apartament din municipiul Piatra Neamț. 
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială de stingere,  o autoutilitară complexă pentru intervenție,  o autospecială pentru descarcerare și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime) și Serviciul Județean de Ambulanță.
Incendiul s-a manifestat în interiorul unei bucătării, într-un apartament situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe de pe strada Aleea Ulmilor.
Până la sosirea forțelor de intervenție s-au autoevacuat cele două persoane din apartament dar și alte 5 persoane aflate la etajele superioare. 
Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aparate electrocasnice și s-au deteriorat obiecte de mobilier din bucătărie. S-a acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului. 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare).
Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc și nici nu au fost victime.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentIncendiu la un atelier de tâmplarie în prima zi de Paște
Articolul următorNemțean, depistat de polițiști în timp ce conducea cu o alcoolemie de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu permisul anulat