Programul laptele şi cornul îi nemulţumeşte mai mulți părinţi din judeţul Neamț. Aceștia se plâng că produsele de panificație sunt tari și nu pot fi consumate. Mai mult chiar, unii au făcut public faptul că merele primite de elevi sunt stricate, iar cornul este mucegăit.

”Tocmai am primit foto cu cornul primit azi la Școala de copilul unui amic ! Chiar nu se sesizează nimeni sau interesele sunt prea mari ? Cornurile sunt livrate de brutăria …… din Tg Neamț ! Și nu e prima dată când își bat joc!”, este una dintre postări.

”Acest măr a fost primit de copilul meu la şcoala nr ….. Sunt curios dacă mai sunt părinți nemulțumiți de gustarea primită de copii . Biscuiții sunt tari și au gust de carton iar batonul este foarte rău la gust . Oare cei din conducerea Inspectoratului Școlar Neamț au ceva de spus în această privință ? Nu vă bateți joc de copii noştri ! Mâine voi depune o plângere la Inspectoratul Școlar . Rog cei care vor să schimbe ceva să mă contacteze”, scrie pe facebook un părinte revoltat.

Prin program guvernamental elevii primesc de la stat o gustare diversificată constând în produse de panificaţie, lapte şi fructe. Programul, în esenţă generos, s-a transformat într-o bătaie de joc pentru elevi, spun o parte a părinţilor, aceștia fiind nevoiți să le dea copiilor pachețel.

 

SURSĂFOTO: Facebook
Articolul precedent7 autovehicule, 10 atelaje hipo și tone de lemne, confiscate de polițiști
Articolul următorUn muncitor a murit în timp ce tăia un copac