La nivel național, Partidul Național Liberal se situează pe primul loc la alegerile europarlamentare cu un scor de 27,07%, potrivit rezultatelor anunțate de BEC. Chiar dacă, la Neamț, liberalii nu au reușit să depășească PSD-ul, liderii partidului au transmis mesaje de mulțumire alegătorilor.

”Dragi nemțeni vă mulțumesc pentru votul vostru, pentru că ați demonstrat că vă pasă, că sunteți atașați valorilor europene! Vă mulțumesc pentru mobilizarea exemplară de care ați dat dovadă, că ați arătat că vă doriți schimbarea, că vreți mai mult, mai bine, pentru voi, pentru copiii și părinții voștri! Acum e timpul României!

Vreau să le mulțumesc și colegilor mei, care s-au implicat în această campanie, care au muncit și au demonstrat că în unitate stă forța. O forță care ne dă energia să muncim pentru oameni!

Vă mulțumesc încă o dată, SINCER ȘI DIN SUFLET, TUTUROR celor care m-au ajutat și care au crezut alături de mine cu onestitate în victoria PNL Neamț. Împreună ne dorim un drum mai bun!Cu sinceritate vom construi încrederea că împreună suntem o forță și vom dezvolta o relație durabilă.

Vom pune Neamțul în primul rând. De acum începe munca, pentru Neamț în primul rând, pentru România în primul rând!”, este mesajul președintelui PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc.

”Am văzut ieri, în ziua votului, o Românie vie, implicată, vibrantă! Am văzut romașcani frumoși, oamenii pe care îi respect și cărora le ofer întreaga mea energie, oameni calzi, romașcani cu priviri pline de speranță și care au investit prin vot într-o Românie care să se reașeze cu decență și demnitate pe un traseu firesc, european, bazat pe valori puternice și funcționale!

Nemțenii s-au ridicat cu demnitate și și-au strigat dorința, moldoveni puternici și implicați, cerând cu voci ferme dreptul lor. Nu vor milă, ci ceea ce li se cuvine! Respect!
Vă mulțumesc, români adevărați! Mulțumesc romașcani frumoși! Mulțumesc nemțeni demni! Mă înclin cu respect în fața celor care au fost alături de Partidul Național Liberal , pentru că este victoria lor, a celor care au înțeles că România nu poate prospera decât prin stabilitate, profesionalism și muncă, nu prin hoție, demagogie și minciună!

Aceasta este România adevărată!
Aceștia sunt adevărații patrioți!
Mă înclin cu respect și dragoste!”, a transmis deputatul Laurențiu Leoreanu.

Primarul municipiului Piatra-Neamț Dragoș Chitic le-a mulțumit pietrenilor că au ”arătat că le pasă de țara lor și au dat dovadă de responsabilitate, ieșind duminică în număr mare la vot”

Primarul municipiului Roman, Lucian Micu este mândru că partidul pe care-l reprezintă ”a reușit, din nou, să convingă oamenii că este o opțiune reală pe scena politică” și le mulțumește tuturor celor care au ieșit la vot, indiferent cu ce formațiune politică au votat.

 

Articolul precedentO șoferiță din Neamț, implicată într-un accident la Bacău
Articolul următorDupă scorul obținut ieri, USR Neamț se pregătește pentru alegerile locale: ”avem șansa să câștigăm primăria Piatra-Neamț și majoritatea în CL”