Prognoza meteo 25 aprilie – 23 mai. Meteorologii au anunțat că în partea a doua a lunii mai va fi cald, iar temperaturile vor trece peste mediile normale ale perioadei. Până atunci, valorile termice vor fi mai coborâte și este posibil să plouă în toată țara.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25 aprilie – 02 mai

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 02– 09 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, conform Antena 3.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09-16 mai

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele intracarpatice și la munte.

Prognoza meteo pentru săptămâna 16-23 mai

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor. Cantitățile de precipitații vor avea o tendință spre deficit în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea estică a teritoriului, au precizat cei de la ANM.

Sursa: Mediafax

Articolul precedentÎndrăgitul actor Dorel Vișan, mărturii incredibile – Prin ce dramă a trecut maestrul, ce mesaj are pentru români în zi sfântă
Articolul următorVictor Ponta: ”Unii s-au folosit de război că să bage spaima în oameni. Nu va fi atacată România în niciun fel”