Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane (care circula pe ruta Piatra-Neamț – București) şi un autoturism s-a produs azi-noapte, în jurul orei 2:00, într-un sens giratoriu din Bacău.

Din primele informații, 5 persoane se aflau în autoturism şi 14 persoane în microbuz.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bacău, un șofer în vârstă de 41 de ani, din județul Neamț, care conducea un microbuz pe strada 9 Mai din municipiul Bacău, ajungând la intersecția cu bulevardul Unirii nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Bacău.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a 14 persoane (2 rănite grav și 12 rănite ușor). Din cele două persoane rănite grav, una a fost transferată la un spital din Iași.

Victimele din județul Neamț sunt din localitățile Piatra-Neamț, Săvinești, Bicaz și Negrești.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. În urmă accidentului, poliţistii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.” – ne-a declarat Creţu Cătălina, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

SURSĂfoto: Facebook
Articolul precedentȘase proiecte au fost depuse la Roman în programul de bugetare participativă
Articolul următorZiua Internațională a Muzeelor și Noaptea Muzeelor. Programul oferit de Complexul Muzeal Judeţean Neamţ