Peste 24.000 de poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră, piloţi, angajaţi ai altor structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vor fi la datorie zilnic, la finalul săptămânii, a anunțat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

 

Oamenii de ordine vor supraveghea și cele aproape 10.000 de lăcaşuri de cult unde se vor organiza manifestări religioase. Sunt aşteptate peste 1.000.000 de persoane în acest sfârșit de săptămână, cu ocazia sărbătorii de Florii şi a Paştelui catolic.

Polițiștii și jandarmii vor fi prezenți și în stațiunile turistice, la munte și pe Litoral, a mai anunțat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

 

„Colegii noştri vor fi prezenţi şi în zonele publice aglomerate, cum ar fi staţiunile turistice, pieţele, târgurile, precum şi pe arterele de circulaţie unde se preconizează să fie înregistrate creşteri ale valorilor de trafic. Le recomandăm tuturor ca, indiferent de modul în care aleg să petreacă acest sfârşit de săptămână, să aibă o conduită preventivă, să respecte indicaţiile autorităţilor şi să semnaleze orice situaţie de pericol la numărul unic de urgenţă 112.

Din partea conducerii Ministerului Afacerilor Interne, urez Sărbători Fericite tuturor celor care sărbătoresc Paştele Catolic şi La mulţi ani celor aproape 1.700.000 de persoane care îşi serbează onomastica de Florii!”, a declarat, vineri, Monica Dajbog.

 

Articolul precedentFlorin Spătaru: „Legea Offshore nu înseamnă prețuri mici la gaze de iarna viitoare”
Articolul următorPresa din Rusia: Este Al Treilea Război Mondial – Anunțul înfiorător