Moș Crăciun va ajunge la Piatra-Neamț, pe platoul Curţii Domneşti, duminică, 23 decembrie, începând cu ora 17:00, la Târgul de Crăciun la Neamţ.

Alături de Moşul, vor fi prezente pe scenă cluburile de copii din Piatra-Neamț, care vor susține recitaluri muzicale.

Astfel, de la ora 15:00 vor cânta copiii de la Clubul Artis”, urmaţi de cei de la Clubul Pinocchio” (ora 17:00), Aventurile lui Moș Crăciun” (18:00), Clubul Allegria” (ora 19:30).

În intervalul orar 17:00 – 18:00, Caravana lui Mos Crăciun se va deplasa pe traseul: Teatrul Tineretului – Casa de Cultură – Muzeul de Istorie – Hotel Ceahlău” – Curtea Domnească, traseu pe care Moșul va împărți cadouri copiilor.

Seara ajunului de ajun se va încheia cu recitalul interpretului Glance.

GLANCE

Pe numele său întreg ISLAM FARIS GLANCE MOHAMMED AL MASANY, Glance s-a născut în Yemen şi s-a stabilit în România  pe cand era adolescent. Avea doar 15 ani.

Din copilărie a fost pasionat de muzică şi şi-a dorit cu ardoare să ajungă artist.
„Îmi doresc foarte mult să cuceresc publicul prin muzica pe care o compun, dar şi prin stilul pe care îl voi adopta pentru melodiile mele.  De mic visez la asta şi sunt sigur ca pot combina talentul cu munca. Şi cu un pic de noroc, în proporţii cuvenite, nu am cum să dau greş.”
Iată că dorinţa i-a fost împlinită. După destui ani de recitaluri şi concerte pe scenele din  România, GLANCE poate spune că a reuşit ceea ce şi-a propus – să fie un artist apreciat şi respectat, atât de puiblic, cât şi de colegii din breaslă.

Artistul a colaborat cu Lili Sandu, lucrând împreună la succesul care s-a numit „Jam on it”.

O altă colaborare fructuoasă a fost cea cu Elena Gheorghe pentru melodia „Ecou”. După acest succes a urmat altă colaborare, cea la piesa de mare succes „Mamma mia”.
GLANCE este un obişnuit al show-rilor de televiziune şi are prezenţe notabile la emisiunile de gen de la posturile de radio.

Articolul precedentProgramul zilei de sâmbătă, 22 decembrie, la Târgul de Crăciun la Neamț
Articolul următorProgramul de vizitare al muzeelor din județul Neamț cu ocazia sărbătorilor de iarnă