Doi tineri au ajuns la spital după două accidente rutier care au avut loc luni, 21 ianuarie, în județul Neamț.

Primul accident a avut loc în jurul orei 7:30 în comuna Borlești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 39 de ani, din Borlești, a condus un autoturism pe DJ 156 A, din direcția Tazlău – Roznov, iar în localitatea Ruseni (comuna Borlești) nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare moment și a rămas oprit pe carosabil.

În acel moment un alt autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din Tazlău, care nu a respectat distanța, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de bărbatul de 39 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 18 ani, din Tazlău (pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 51 de ani).

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical și predată la UPU a Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț, cu diagnosticul: traumatism cranio-facial cu epistaxis

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Cel de-al doilea accident a avut loc în jurul orei 10:30 în comuna Secuieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 48 de ani, din Roman, a condus un autoturism pe DC 87, din direcția Butnărești – DN 2 (E 85), iar în localitatea Secuieni, pe un sector de drum în curbă, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pătrus pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Moldoveni.

Inițial, cei doi șoferi au vrut să completeze formularul pentru constatare amiabilă, dar la scurt timp tânărul de 25 de ani a început să acuze dureri.

Conform Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânărul a fost preluat de un echipaj cu medic și predat la CPU al Spitalului Municipal Roman, cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoștinței, traumatism toraco-abdominal, traumatism umăr stâng, traumatism coloană cervicală.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentMai bine previi decât să tratezi! Recomandările DSP Neamț
Articolul următorO ambulanță SMURD a derapat într-un șanț și s-a ciocnit cu un autoturism