O serie dintre sportivii CS Ceahlăul Piatra Neamț au ajuns la finalul junioratului, unii dintre terminând în aceste zile și parcursul în liceu.

La finele săptămânii trecute, în sala de consiliu a LPS Piatra Neamț – unitate școlară la care sportivii au fost elevi, tinerii din Clasa a XII-a A au participat la un curs festiv alături de dirigintele lor, Valentin Gavril, de profesorii care le-au fost dascăli la materiile parcurse, de părinți și de directorul școlii, Ovidiu Țoc.

Sportivii nemțeni care termină cursurile la LPS Piatra Neamț în aceste zile sunt: Laura Pal – cea mai bună sportivă din Neamț în 2018, Georgiana CaziucConstantin IrimiaIustin AndreiAdriana PrecupanuMihaela Smochină (toți de la canotaj) și Loredana Manașcu (atletism).

”Sportivii noștri au ajuns la finalul unui ciclu din viața lor. Au terminat cursurile unui liceu, LPS Piatra Neamț, cu care CS Ceahlăul a avut mereu o colaborare foarte bună. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor colegilor de la LPS Piatra Neamț, domnului director Oviiu Țoc, pentru tot interesul acordat de-a lungul vremii în procesul de educație al sportivilor noștri. Am considerat, considerăm și vom considera mereu această unitate școlară drept una care va sprijini activitatea sportivă din Piatra Neamț, dar și din județ. este mesajul director CS Ceahlăul Piatra Neamț, Valentin Gavril.

 

Articolul precedentJudețul Neamț, sub Cod galben de furtuni
Articolul următorEși invitat să faci mișcare la crosul organizat de DJST Neamț