Obiectivul echipei de seniori, CSM Ceahlăul, este o clasare în prima jumătate a ierarhiei pentru acest sezon.

” Obiectivul echipei de seniori este o clasare în prima jumătate a ierarhiei pentru acest sezon pe care l-am început. Am discutat, înainte de stabilirea obiectivului, împreună cu antrenorii şi am decis că este un obiectiv realist şi motivant datorită faptului că majoritatea jucătorilor din echipa de seniori nu au avut contact cu Liga 3. Poate nu este cel mai îndrăzneţ obiectiv sau obiectivul pe care şi-l doreşte comunitatea locală, însă în acest moment, din punctul nostru de vedere, este cea mai bună variantă. Desigur că pe viitor ne dorim că accedem în ligile superioare, dar eu sunt de părere că trebuie să evoluăm cu paşi mici fără eforturi supraomeneşti şi fără să dăm peste cap nişte jucători. Cred că aceşti paşi mici vor fi cheia succesului. Obiectivul nostru este pe termen lung promovarea în Liga 2 în următorii trei ani”, a declarat Cătălin Roca, președintele CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Pentru a atinge acest obiectiv, iar în următorii trei ani de a promova în Liga 2, antrenorul echipei CSM Ceahlăul va consolida echipa de seniori, dar în același timp va susține performanța echipelor de juniori.

” Am fixat un obiectiv îndrăzneț pentru ambele echipe de juniori și anume calificarea în Liga Elitelor. Și suntem foarte aproape de a atinge acest țel, din fericire. Am spus în vară că avem nevoie de un an foarte bun, pentru ca proiectul să fie de durată. Toată lumea trebuie să muncească, atât la echipa mare, cât și juniorii, și mă refer aici și la juniorii C și D. Ne dorim ca mai multe echipe să ajungă în fazele finale ale campionatelor naționale, deoarece este important să participe în competiții puternice și cât mai mulți dintre ei să facă pasul spre performanță. De aceea noi trebuie să lucrăm bine, corect, cu mult entuziasm, și să-i atragem pe acești tineri spre marea performanță. Din punctul meu de vedere echipa mare trebuie să fie un model pentru juniori. Și nu numai ca joc, ci ca și comportament, ca imagine.

Sunt în club din decembrie 2017 și consider că proiectul CSM Ceahlăul este unul foarte frumos. După doi ani lucrurile sunt la un nivel foarte bun”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul.

Articolul precedentIncendiu la un cămin de bătrâni
Articolul următorProgramul festivităților de deschidere a noului an școlar în Roman