La data de 26 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au depistat în trafic, o femeie de 43 de ani, din Iași, care transporta cu autoturismul, țigarete.

La controlul efectuat de polițiști, femeia nu a putut prezenta documente justificative care să ateste proveniența acestora. În continuare polițiștii au luat măsură ridicării în vederea confiscării a întregii cantități de țigarete, respectiv 29.200 tigarete, iar femeia a fost sancționată contravențional  cu amendă, conform Legii nr. 12/1990.

La aceeași dată, polițiștii biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț au efectuat o acțiune în piată Dărmănesti, în vederea combaterii contrabandei cu țigări.

Astfel, la o femeie de 33 de ani, din Piatra Neamț, polițiștii au descoperit 1080 de tigarete, fără timbru, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, față de femeie cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, conform legii nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentÎn Piatra-Neamț se caută șoferi de autocamion și șoferi de autoturisme și camionete. Vezi condițiile
Articolul următorIncendiu cu victimă. Bărbat cu arsuri grave, după ce i-a luat casa foc