Peste 700 de poliţişti vor fi la datorie, suplimentar față de dispozitivul curent,  pentru ca sărbătoarea Anului Nou să fie petrecută în liniște și siguranță.

Poliţiștii nemțeni sunt la datorie, în serviciul comunităţii, în perioada premergătoare și de sărbătoarea Anului Nou, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului, a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor.

În perioada 29 decembrie 2018 – 02 ianuarie 2019, Inspectoratul de Poliție Județean Neamt va acţiona, în tot județul, cu 675 poliţişti de ordine şi siguranţă publică şi alţi 105 polițiști de la alte structuri, sprijiniți de 62 luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale. De asemenea, peste 50 de patrule de siguranţă publică vor acționa, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț în ceas de sărbătoare urează nemțenilor sănătate, armonie și bucurii, iar Noul An să fie încununat de realizări. Sărbători în siguranță și liniștite alături de cei dragi !

Articolul precedentAnul de tranziție de la Liga 4 la Liga 3 se termină într-o notă pozitivă pentru CSM Ceahlăul
Articolul următorTraficul de Revelion, supravegheat cu strictețe. 36 de radare pe drumurile din Neamț