În urma unei acțiuni desfășurate de polițiști într-o piață din Piatra-Neamț, peste 180 de kg de peşte semipreparat şi produse din peşte, au fost ridicate în vederea confiscării.

Conform IPJ Neamț, la data de 26 februarie, polițiștii Serviciului de Ordine Publică, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au desfăşurat o acţiune, în sistem integrat, pe linia prevenirii şi combaterii infracțiunilor din domeniul piscicol.

Astfel, într-o piață din Piatra Neamț, polițiștii au depistat 7 persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 68 de ani, care comercializau peste 180 kg de peşte semipreparat şi produse din peşte, de origine din Ucraina.

În urma verificărilor efectuate, polițiști au stabilit că persoanele identificate nu dețineau documente legale de provenienţă pentru produsele comercializate.

Întreaga cantitate de peşte şi produse din peşte a fost ridicată în vederea indisponibilizării.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de deţinere şi comercializare fără forme legale a peştelui ori produse din peşte.

În activitatea desfășurată au fost angrenați jandarmi din cadrul I.J.J. Neamț și specialiști din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură – Serviciul Regional Moldova și Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Neamţ.

Articolul precedentAccident rutier cu două victime la Vânători-Neamț (FOTO)
Articolul următorA murit după ce a căzut din picioare și s-a lovit la cap