Un bărbat de 52 de ani, din Roman, a fost accidentat mortal pe o trecere pentru pietoni, din localitatea Cordun. Accidentul rutier a avut loc miercuri, 19 septembrie, în jurul orei 17:00.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, Georgiana Moșu, din primele cercetări efectuate de polițiști a reieşit că o femeie de 62 de ani, din Roman, care conducea un autoturism pe DJ 207 B, la o trecere pentru pietoni (semnalizată corespunzător) din localitatea Cordun, amplasată în apropierea intersecției cu strada Moldovei, a surprins și accidentat un bărbat de 52 de ani, din Roman, care se angajase în traversarea străzii regulamentar.

În urma impactului, victima a fost preluată de un echipaj cu asistent medical al Serviciului de Ambulanță Județean Neamț cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral acut deschis, comă gr. III, contuzie pulmonară şi predat la CPU a Spitalului Municipal Roman.
Ulterior, din Spitalului Municipal Roman a fost preluat de un echipaj cu medic în vederea efectuării tranferului interclinic la Cl. N.C. „N. Oblu” Iaşi, unde a decedat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii vor continua cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDoi ani de închisoare pentru furt de energie electrică
Articolul următorUltima zi de negocieri în PSD, înainte de CEx. Neamțul, PRO-Dragnea