Un polițist a fost bătut de un recidivist la Piatra-Neamț. Individul a fost prins, ulterior, de mascații Serviciului de Acțiuni Speciale. Incidentul a avut loc pe 29 aprilie.

…Imediat după ce au intrat în serviciu, au fost dirijați la o sesizare. Între timp cineva a reclamat la 112 că pe str. Dimitrie Leonida un bărbat merge pe mijlocul străzii și lovește cu pumnii și picioarele în mașini. Un agent și cu politistul local au rămas la prima intervenție, ceilalți doi agenți de poliție au dat curs ultimei sesizări.

Când au ajuns la fața locului, scandalagiul, care fusese în trecut arestat preventiv, a devenit violent și l-a lovit pe unul dintre polițiști cu pumnul în față.

Ofițerul de serviciu a dirijat spre locul incidentului și o patrulă SAS care i-a ajutat pe agenți să imobilizeze infractorul.

Bineînțeles că procurorul a lăsat agresorul să plece liniștit acasă, că doar era sărbătoare…„, se arată într-o postare a Sindicatului Europol Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, imediat după incident, conducerea IPJ Neamț a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, unitate competentă pentru cercetarea infracțiunii de ultraj, care conduce şi controlează activitatea poliţiei judiciare.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentTrei victime după ce un șofer a adormit la volan (FOTO)
Articolul următorȘoferi prinși băuți la volan, de Paște