Polițiștii din cadrul Secției de Poliţie Rurală Gîrcina au depistat femeia dispărută, în vârstă de 25 de ani, împreună cu fiica sa, în municipiul Piatra-Neamț.

La data de 20 martie, în urma investigațiilor efectuate atât în localitatea de domiciliu cât și în localitățile limitrofe acesteia, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina, cu sprijinul celor din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au identificat femeia dispărută, pe raza municipiul Piatra Neamț.

Din verificările efectuate a reieșit că aceasta a părăsit în mod voluntar domiciliul împreună cu fiica sa și nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe perioada absenței.

Reamintim că la data de 18 martie, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Gîrcina au fost sesizați de către un bărbat, de 51 de ani, din Gîrcina despre faptul că la data de 15 martie a.c., fiica sa AMARIEI ELENA-ANTINEEA, de 25 ani, din Gârcina, a plecat de la domiciliu împreună cu nepoata sa AMARIEI AMALIA-MARIA, în vârstă de un an, fără a mai reveni.

Articolul precedentPoți verifica istoricul vehiculului prin aplicația lansată de RAR (VIDEO)
Articolul următorInfractori periculoși, prinși de polițiști. Cinci tineri au fost reținuți pentru fulturi și tâlhării