DSP Neamț a dispus măsura carantinării preotului călugăr acuzat că a agresat sexual un tânăr.  La Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie” al Mănăstirii Neamț,  unde sunt cazate aproximativ 50 de persoane, ancheta epidemiologică este în curs.

”Este vorba despre o persoană de 26 se ani, venită din Anglia pe data de 30.03, am  dispus imediat mutarea sa în alt centru de carantină din zona Piatra Neamț, iar pentru cealaltă persoană s-a dispus măsură carantinării începand cu data de ieri într-un alt centru . Ancheta epidemiologica este în curs, se ocupă un medic din cadrul DSP Neamț”, a declarat Radu Firăstrău, director DSP Neamț.

Un tânăr din Piatra-Neamț, aflat în carantină la Centrul Social Cultural „Sfântul Paisie” al Mănăstirii Neamț, susține că un preot călugăr l-ar agresa sexual. Tânărul l-a și filmat pe preot când acesta îi făcea avansuri. Poliția a demarat ancheta. În același timp și Mitropolia Moldovei și Bucovinei va face o anchetă iar preotul ar putea fi caterisit și exclus din monahism.

VEZI ARTICOLUL AICI 

Articolul precedentUn preot călugăr de la Mânăstirea Neamț, acuzat că a agresat sexual un tânăr aflat acolo în carantină (VIDEO)
Articolul următorJudețul Neamț rămâne pe locul trei în clasamentul coronavirusului. 160 de cazuri confirmate