Președintele Asociației Le Roannais – Piatra Neamț, Daniel Roulet, va participa ca invitat special la întâlnirea membrilor Clubului de franceză de la Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, astăzi, de la ora 17.00, în Sala Tezaur.

Toți doritorii sunt invitați să participe la o nouă activitate a Clubului de franceză, în cadrul căruia va fi susținut un schimb cultural de idei și de experiențe de viață, cu tema „Sărbătorile pascale – semnificații și tradiții“.

Îmi doresc mereu să revin aici. Cred că (…) asta se datorează ospitalității oamenilor și frumuseților orașului și ale județului. Este o regiune pe care o apreciez foarte mult…“, declara Daniel Roulet cu prilejul vizitei delegației din Roanne la Piatra Neamț din anul 2015.

Dialogul participanților, ilustrat cu secvențe audio-video exemplificative, va fi moderat de profesoara Elena David, coordonatoarea Clubului de franceză.

Clubul de franceză din cadrul Bibliotecii Județene se adresează persoanelor tinere și adulte, care au un minim de cunoștințe de limba franceză.

Articolul precedentEugen Țapu Nazare: ”După trei luni, efectele Ordonanței Lăcomiei aruncă România în instabilitate economică și sărăcie”
Articolul următorPieton accidentat mortal pe DN 2