Primarul Ion Rotaru la mitingul PSD: „Nu știu să vorbesc…” (VIDEO)

Primarul comunei nemțene Alexandru cel Bun, Ion Rotaru (PSD), a avut o ieșire neinspirată când a fost abordat de reporteri joi, 9 mai, la mitingul PSD de la Iași.

Răspunzând, cel mai probabi cu ironie, la întrebarea „Dumneavoastră de unde veniți?”, Ion Rotaru a declarat: „Nu știu să vorbesc.”. Reporterul a insistat și i-a cerut să spună de unde vine iar primarul comunei nemțene a declarat „De undeva de pe Valea Muntelui. La noi, acolo, nu-i școală, nu-i nimic.

Interesantă ieșire a primarului în condițiile în care în urmă cu două zile, după ce presa l-a acuzat că duce angajații spitalului din comună la mitingul PSD Ion Rotaru declarase că motivul pentru care a ales mai mulți angajați din spital este tocmai ca să poată răspundă întrebărilor reporterilor:

„De la spitalul din Bisericani au vrut să meargă 30 de angajați dar am ales doar 15. Din cei care știu să vorbească. Dacă vine un reporter și îi întreabă ceva să știe să lege două vorbe.” – a declarat Ion Rotaru înaintea mitingului PSD.

Ion Rotaru a avut două mandate de primar la Piatra Neamţ (1996 – 2004) şi acum este la al treilea mandat de primar al comunei Alexandru cel Bun (începând din 2008).

SURSĂvideo: Facebook
Articolul precedentBilet de tratament în stațiunea Pucioasa, disponibil la Casa de pensii Neamț
Articolul următorCăutat în Spania, prins la Piatra-Neamț