CSM Ceahlăul Piatra Neamț a înregistrat o remiză în meciul de la Bucovina Rădăuți, acesta fiind primul egal înregistrat de galben-negri în actuala stagiune. Rezultatul final al duelului a fost 0-0. A fost un meci echilibrat, cu un plus de presiune din partea gazdelor.

Cât privește CSM Ceahlăul, problemele medicale au afectat planurile conducerii tehnice a Ceahlăului.  Dacă cu 24 de ore înainte de meci se știa că lipsesc Cristian Copoț-Barb, Robert Vasile, Valentin Rotaru și Cezar Agache, în ziua jocului au mai apărut două probleme. Dumbrăvean nu a putut juca din cauza unei indigestii, în timp ce Cuibari a fost apt doar în prima repriză.

Antrenorul Gabriel Rădulescu l-a titularizat pe Bogdan Oteliță, jucător de 16 ani, ca fundaș dreapta.

”Am avut încredere că poate juca acolo pentru că îl știu de mic și știu ce calități are”, a explicat Rădulescu alegerea făcută.

Mai apoi, după pauză, schimbările au scăzut și mai mult media de vârstă a echipei. Sârbie (18 ani) i-a luat locul lui Cuibari, Olteanu (17 ani) a fost trimis în teren pentru a-l înlocui pe Țapu, Hodorogea (18 ani) și Moroșanu (16 ani) au intrat pe locurile lăsate libere de Antim și, respectiv, Pîntea, informează oficialii clubului CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

”Având în vedere toate aceste probleme de lot rezultatul de la Rădăuți este bun. Este în același timp meritat, pentru că toți băieții au luptat, au muncit și au fost concentrați de la prima secundă a jocului și până la ultima. Este o remiză extrem de importantă pentru parcursul nostru contra unui adversar cu greutate în acest campionat. Acest egal ne poate da multă încredere pentru viitor”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenorul principal al CSM Ceahlăul.

 

Articolul precedentExpoziție de pictură Petru Botezatu la Muzeul de Artă Piatra-Neamț
Articolul următorPieton călcat de ambulanță