Târgul de Crăciun la Neamţ, deschis în seara de vineri (7 decembrie), continuă duminică cu noi şi atractive programe artistice.

Astfel, finalul de săptămână de la Târgul de Crăciun la Neamţ programează pentru seara de duminică, 9 decembrie, începând cu ora 18:00, la scena de lângă Turnul lui Ştefan cel Mare recitalul muzical al băcăuanilor de la Asociaţia Culturală „My Music Art” şi grupul Selfie.

ASOCIAŢIA CULTURALĂ ”M.Y.MUSIC ART”

din Moineşti a fost înfiinţată în anul 2010 cu scopul de a descoperi, promova şi iniţia în cântul muzicii uşoare copiii talentaţi din judeţul Bacău. Cu timpul, a devenit o şcoala de canto remarcată la nivel naţional şi nu numai, prin performanţele deosebite obţinute de elevii clasei de canto – muzică uşoară, în majoritatea concursurilor, în care au cucerit marile premii, cât ş clasarea lor în cele mai importante concursuri televizate, precum „Next Star” – Antena 1, unde au participat cei mai talentaţi elevi ai profesoarei Irina Pashalov.

Pentru programul muzical de la Târgul de Crăciun la Neamţ, Asociaţia „M.Y. Music Art” a pregătit un recital în care vor pe Ela Trandafir, Bianca Petcu, Melania Şerban, George Aghinea, Diana Andronic, Dragoş Luca, Dragoş Alecsa, Marina Gradinaru şi Costina Crăciun.

SELFIE

Una din cele mai frumoase realizari ale Asociaţiei Culturale „M.Y.Music Art” este trupa Selfie. Aceasta a fost înfiinţată în anul 2015 de către fondatoarea Asociatiei, prof. Irina Pashalov. Este singura formaţie de fete de pe piaţa muzicală românească. Cel mai important proiect al celor trei fete – Alexandra, Raluca şi Carmen – a fost piesa „Briliant”, care a lansat formaţia în muzica pop românească, la scurt timp urmând şi piesa „Tu mă faci să…”, ambele fiind creaţii ale compozitorului Mihai Alexandru.

Selfie a avut o frumoasă colaborare cu casa de producţie muzicală „Mattman Production”, astfel lansând cea de a treia lor piesă ”Nu uita”, compusă de renumitul cântareţ şi compozitor Matei Vasiliu (Matteo), piesă ce le-a adus şi semnarea unui contract de artist cu Casa de discuri „Media Pro Music Universal”.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPiatra-Neamț, Roznov și 15 comune din Neamț vor avea internet gratuit în spații publice
Articolul următorCSM Ceahlăul Piatra-Neamț a intrat în vacanță