Un bărbat de 55 de ani, din Roznov, care și-a pălmuit vecina, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 22 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Roznov au identificat și reținut un bărbat de 55 de ani, din Roznov, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe şi violare de domiciliu.

Din cercetările efectuate, a reieșit că la data de 19.01.2019, o femeie de 76 de ani, din Borlești ar fi fost agresată fizic de către vecinul său. Astfel, în timp ce aceasta desfășura activități gospodărești, bărbatul ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea acesteia, iar pe fondul unor discuții în contradictoriu, ar fi lovit-o cu palma în zona feței.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAjuns în arest după ce a luat legătura cu partenerul de hoții
Articolul următorDragoș Chitic, Lucian Micu și ceilalți primari din Asociația „Moldova se dezvoltă” s-au întrunit miercuri la Iași