Un bărbat din Piatra Neamț a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și distrugere. 

potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 22 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din Piatra Neamț a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate a reieșit că pe fondul unor neînțelegeri, un bărbat de 42 de ani a pătruns în locuința unei femei de 45 de ani, din Piatra Neamț, unde ar fi lovit cu pumnii și picioarele un tânăr de 19 ani.

De asemenea, acesta ar fi distrus obiecte de mobilier și bunuri electrocasnice din locuință, prejudiciul creat fiind de 3.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAproape 20 milioane de lei, alocați pentru investiții în dotarea spitalelor din județul Neamț
Articolul următorAjutoare de urgență pentru 15 familii aflate în situații de necesitate