Reprezentativa Under 15 a României va disputa pe 23 și 25 octombrie primele meciuri internaționale de la formarea sa. „Dubla” cu selecționata similară a Moldovei va avea loc la Piatra Neamț, pe stadionul Ceahlăul.

Primul meci dintre cele două naționale, programat, astăzi,  23 octombrie, de la ora 15:00, va fi transmis în direct pe pagina de Facebook a Echipei Naționale și pe YouTube FRF TV.

Al doilea va avea loc pe 25 octombrie, de la ora 11:00.

La această acțiune, tricolorii U15 vor fi pregătiți de antrenorii Iulian Cojocaru, Mihai Ianovschi și Răzvan Rotaru. Aceștia vor avea la dispoziție un lot format din 28 de jucători, între care se regăsesc și 3 stranieri.

Reprezentativa Under 15 a României s-a format în urma unui an de selecții, în cadrul Turneului Speranțelor 2017-2018, a trialurilor interne și a celor externe. În perioada 17-22 septembrie, toți jucătorii din lotul lărgit s-au reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea pentru un cantonament în care s-au pregătit sub stricta supraveghere a unor experți UEFA, notează un comunicat al FRF.

Alex Anton, jucător al CSM Ceahlăul, în lot

Unul dintre mijlocașii din lotul tricolorilor este Alex Anton. Deși născut în Bacău, acum locuiește în Piatra-Neamț și este elev la Colegiul Național de Informatică. Fotbalul l-a început la FC Ceahlăul sub îndrumarea tatălui său Florin Anton care în prezent este antrenor cu portarii la CSM Ceahlăul. Deși are doar 14 ani, pe lângă selecționarea lui în echipa României U15, Alex face parte din echipa de Juniori B care acum joacă în Liga Elitelor U17, unde antrenor este Valentin Avădanei.

 

Articolul precedentPrins la vamă la volanul unei mașini cu ITP fals
Articolul următorAccident rutier la Poiana Teiului. Un bărbat a ajuns la spital (FOTO)