Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat din Dumbrava Roșie, bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

La data de 21 martie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie de 69 de ani cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că, bărbatul de 39 de ani, care deținea ordin de protecție, s-ar fi deplasat la locuința mamei sale, de 69 de ani, din Dumbrava Roșie, unde, pe fondul consumului de alcool ar fi lovit-o.

Bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Piatra Neamț, care a dispus evacuarea acestuia din locuinţa comună, precum şi obligaţia de a păstra o distanţă minimă de 100 de metri faţă de mama sa și locuinţa comună.

În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

Articolul precedentDouă decese în România din cauza COVID-19, 433 de persoane confirmate pozitiv
Articolul următorPremoniția lui Adrian Păunescu