CSM Ceahlăul Piatra Neamț se află în plină perioadă de pregătire și de completare a lotului pentru sezonul competițional 2019-2020. Au plecat o serie de jucători și antrenori, în locul lor au venit alții, iar în prezent se muncește și la rezolvarea tuturor problemelor legate de legitimare.

”După reunirea din ziua de 15 iulie 2019, pentru echipa noastră a venit timpul și pentru primul meci amical al verii. Duelul va fi sâmbătă, 27 iulie 2019, de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț contra echipei ACS Șomuz Fălticeni, colega noastră de eșalon și serie”, informează oficialii clubului.

Jucătorii nou-veniți au fost testați prima dată pe 20 iulie într-un meci de 60 de minute între două echipe alcătuite din componenții lotului actual. Duelul ”galbenilor” cu ”albaștrii” a fost câștigat de ultimii cu scorul de 1-0, golul fiind marcat de Robert Vasile.

”După duelul cu Șomuzul vine prima partidă oficială a sezonului pentru echipa noastră. Pe 31 iulie vom debuta în noul sezon al Cupei României-Timișoreana la fotbal. În turul I vom înfrunta în deplasare AS Bradu Borca, echipa care a câștigat faza județeană a întrecerii în 2019. Partida va fi la Borca, va începe de la ora 17:30, iar echipa calificată se va afla după o singură manșă.

Pe 3 august înfruntăm Știința Miroslava în deplasare, pentru ca pe 7 august să fie meciul cu Bucovina Rădăuți (n.n. – urmează a se stabili ora de start și terenul pe care se va juca). 10 august va fi ziua meciului de la AFC Odorheiu Secuiesc, iar pe 14 august putem juca din nou în Cupa României. Ultimul joc de verificare al verii îl dorim a-l disputa pe 17 august, însă nu s-a stabilit încă împotriva cui”, mai adaugă aceștia.

Articolul precedentÎncepe Bâlciul Anual Roman! Vezi restricțiile de circulație
Articolul următorO tânără la spital după un accident rutier (FOTO)