Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 20 de ani, din Podoleni, sub aspectul comiterii a trei infracţiuni. Acesta a fost introdus în arestul I.P.J. Neamț după ce a făcut scandal într-un local, a lotiv mai multe aparate de jocuri electronice și a sărit la bătaie la un alt tânăr.

Totul a avut loc la data de 28 ianuarie, când polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești  au identificat și reținut un tânăr de 20 de ani, din Podoleni, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Polițiștii au fost sesizaţi despre faptul că între el și o altă persoană a izbucnit un conflict. Astfel, în timp ce tânărul se afla la o societate comercială din Podoleni, pe fondul consumului de băuturi alcoolice ar fi lovit cu pumnii și picioarele aparatele de jocuri electronice.

Totodată, acesta ar fi exercitat acte de violență asupra unui tânăr de 19 de ani, tot din Podoleni, provocând indignarea persoanelor aflate în interiorul localului. La faţa locului, întrucât tânărul a continuat să fie violent, a fost încătușat de polițiști și condus la sediul poliției.

În urma cercetărilor, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentDouă fetițe, la spital cu arsuri grave
Articolul următorSalariile în Primăria Piatra-Neamț rămân la nivelul celor din 2018